Korku dolu anlar! Kuralsız Sokaklar'ın sunucusu Mert Öztürk kaza yaptı, takipçilerini uyardı

Magazin

Moderator
687f2079bf2042513dfa176a.jpg

HABER MERKEZİ - Dünyanın en tehlikeli yerlerine giderek farklı bir içerik üreten Mert Öztürk, şimdilerde Kanal D'de ekrana gelen Kuralsız Sokaklar programıyla cesaretini tekrar ortaya koyuyor.

Bangladeş, Brezilya, Mısır, Rusya, Kolombiya, Brezilya, Şili gibi dünyanın bir ucundaki ülkelerin girilmez denilen, tehlikeli sokaklarında çekim yapan Mert Öztürk bu kez Dominik Cumhuriyeti’ndeydi.

Motor kullanırken kaza yapan Mert Öztürk o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Takipçilerini uyaran ünlü içerik üreticisi, "Sakın tek elle motor kullanmayın. Hız da yapmayın. Kamerayı sabitlemeden video çekmeyi hiç düşünmeyin bile. Ben hepsini aynı anda yaptım ve sonuç: Dominik Cumhuriyeti’nin en güzel sahilini keşfetmek için çıktığım yolda hastanelik oldum. Dominik çukurları dedi ki ‘az dinlen’" ifadelerini kullandı.

687f1f77bf2042513dfa175c.jpg


687f1fa1bf2042513dfa175e.jpg
 
Geri
Üst