Cansever'in kanserle savaşı devam ediyor! Hastaneden son durumunu paylaştı

Magazin

Moderator
6954fa590e59eb83f1dac4ee.jpg

HABER MERKEZİ - 'Ağla Gözbebeğim', 'Sen de Gittin', 'Kime Bu İnat' gibi hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Cansever, geçtiğimiz günlerde üzücü haberi paylaşmıştı. Bir süredir hayatını Almanya'da sürdüren sanatçı, kendisine lösemi teşhisi konulduğunu duyurmuştu. Bu nedenle bir süre konserlerine ara vereceğini açıklayan sanatçı, hasta yatağından paylaştığı fotoğrafla sevenlerini üzmüştü.

Hastaneye kaldırıldı! Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'den üzücü haber

Cansever açıklamasında, "Basında da duyduğunuz gibi bana lösemi teşhisi konuldu. O yüzden bu paylaşımı yapmak istiyorum. Çünkü çok insan arıyor, yazıyor. Herkese cevap veremiyorum. Fakat her şey çok güzel olacak. Almanya'dayım, doktorlarım çok iyi. Cuma günü kemoterapiye başlayacağım. Allah'ın adıyla ve sizin dualarınızla inşallah… İnşallah her şey çok güzel olacak. Sizi çok seviyorum, dualarınızı bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

6954fe730e59eb83f1dac500.jpg

HASTANEDEN PAYLAŞTI

Lösemiyle mücadele eden ünlü şarkıcı, son sağlık durumu hakkında yeni açıklamada bulundu.

6954fb980e59eb83f1dac4f9.jpg

Takipçilerine durumuyla ilgili bilgi veren Cansever; "Her gün biraz daha iyiye gidiyorum. İşte bakın ziyaretçiler geliyor ben mutlu oluyorum. Allah'ın adıyla, sizin duanızla, doktorların yardımıyla atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Survivor Murat Ceylan meslek değiştirdi! Şarkıcılığa soyundu, albüm çıkarıyor

Geri