Magazin
Moderator
HABER MERKEZİ - 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle çıkış yakalayan ve Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nilay karakteriyle adından sık sık söz ettiren Feyza Civelek açıklamalarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti'nde partneri Emrah Altıntoprak ile Instagram üzerinden birbirlerini takip etmeyi bırakmışlardı.
Tan Taşçı neden konser vermiyor? Sosyal medyadan dikkat çeken açıklama
''SEVMEDİKLERİMİ ENGELLİYORUM''
Civelek, "Ben işin gerçeğini söylesem daha doğru olur. İlk ben takipten çıktım ve ben sevmediklerimi engelliyorum ve direkt engelledim. O yüzden bu konuyu uzatmama gerektiğinin kanısındayım. Daha fazla onun hakkında konuşmak istemiyorum." diye konuşmuştu.
TAKİPTEN ÇIKTI
Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu da takibi bırakanlar arasında. Feyza Civelek'i ve Doğukan Güngör'ü Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.
Türkoğlu'nun eski rol arkadaşı Güngör'ü takipten çıkarmasının ardından yakışıklı oyuncudan göndermeli bir paylaşım geldi.
İMALI PAYLAŞIM
Güngör, 'X' hesabından yayımladığı mesajında; ''Hayat şaşırmamayı, herkesi kendim gibi sanmamayı öğretti.'' ifadelerini kullandı.
Güngör'ün bu paylaşımının ardındanTürkoğlu'nun ne yanıt vereceği merak konusu oldu.
Bu dünyadan bir Muazzez Abacı geçti... Satış rekorları kırdı, kabadayı aşkıyla manşetlerden inmedi