Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - Eşi Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan şarkıcı Berdan Mardini'nin, kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle yeni bir ilişkiye başlaması çok konuşulmuştu.Çocukları Ezmira ve Miran'ın annesi Fatoş Yelliler'den 2021 yılında olaylı şekilde boşanan şarkıcı, Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
Adem Kılıççı küs olduğu Aycan Yanaç ile barıştı mı? Önce açıklama sonra fotoğraf geldi
Mardini, 2 senedir birlikte olduğu sevgilisi Dilara Talay ile Nisan 2025'te evlenmişti. Sessiz sedasız bir şekilde evlenen çiftin nikahını Başakşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Melik kıymıştı.

Berdan Mardini'nin eşi Dilara Talay, nikah sonrası sosyal medyadaki hesabındaki soyadını Mardini olarak değiştirmişti.
VASİYETİNİ AÇIKLADI
Şarkıcı, TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında açıklamalarda bulunmuştu.
Balıkesir'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi! Ünlülerden geçmiş olsun paylaşımları
Vasiyeti hakkında konuşan Mardini, ''Herkesin gideceği yer belli. Ben de öleceğimi biliyorum. Hatta bazen düşünüyorum da paylaştıklarım da paylaşmadıklarım da var. Vasiyetim var. Yazdım kasada duruyor. Madde olarak kime ne verilecek, kime ne kadar borcum var, kimden ne kadar alacağım var, neyin olmasını istiyorum. Kimsenin gelip gelmemesiyle ilgili bir sorunum yok. Normal bir yere gömseler de olur'' ifadelerini kullanmıştı.

BOŞANACAKLAR İDDİASI
Ünlü isim son olarak özel hayatıyla gündeme geldi. Çiftin, evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Mardini'nin kendisinden 15 yaş küçük eşi Dilara Talay, sosyal medyadan takipten çıktıktan sonra soyadını da sildi.

Birbirlerini takipten çıkaran Mardini ve Talay'ın birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını kaldırdığı görüldü.Mardini'nin eşi Talay'ın sosyal medya hesabında 'Talay' soyadını kullanmaya başladığı dikkat çekti.
Çiftten, boşanma iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.
Oyuncu Eylül Tumbar acı haberi paylaştı! Balıkesir'deki depremde amcası hayatını kaybetti