Haberler: Adem Kılıççı küs olduğu Aycan Yanaç ile barıştı mı? Önce açıklama sonra fotoğraf geldi

Magazin

Moderator
68991ee6832cc6235b4b5cf1.jpg

HABER MERKEZİ - Ocak ayında başlayan Survivor 2025, 13 Haziran tarihinde İstanbul'da sona erdi. Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya'nın finale kaldığı yarışta şampiyon Adem Kılıççı oldu.Adem Kılıççı, yarışma sonrası katıldığı Hürriyet'in Youtube kanalında açıklamalarda bulunmuştu.

Balıkesir'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi! Ünlülerden geçmiş olsun paylaşımları

Yağmur Banda ile görüşmeyen şampiyon isim, "Survivor'da beni en çok hayal kırıklığına uğratan isimler, Yağmur hayal kırıklığına uğrattı Aycan son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikmet zaman zaman uğratıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

68991fb7832cc6235b4b5cf8.jpg

''SURVIVOR MEMNU''

Adem, sözlerinin devamında; ''Bu seneki Survivor çok zordu. Bu yıl kadro çok değişkendi, bir gün aileden bahsedenler yarın değer yargılarını unutanlar... Ben şey diyordum Survivor Memnu. Survivor'da kimseye aşık olmadım. Bu yıl adım birçok kişiyle çıktı, bir şeyleri yakıştırıyor olabilirler.'' diye konuşmuştu.

Oyuncu Eylül Tumbar acı haberi paylaştı! Balıkesir'deki depremde amcası hayatını kaybetti

AYCAN YANAÇ İLE AŞK İDDİALARI

Survivor 2025 şampiyonu Adem Kılıççı, adının aşk dedikodularına karıştığı Aycan Yanaç ile iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

68991fdf832cc6235b4b5cfa.jpg

Aycan Yanaç, elendikten sonra Adem Kılıççı ile aralarında aşk olduğu iddialarına da yanıt vermişti.

Survivor Aycan; ''Adem ile aşk haberim çıktı, ben ona ağabey diyorum ne aşkı. Öyle bir şey yok. Öyle bir şey olmanın imkanı yok. Ağabey diyorum. Bana dışarıda da 'sarı fırtına' derdi. Tamamen sosyal medyanın yaptığı bir şey. Yakıştırdıkları için.'' sözlerini kullanmıştı.

Önce takipten çıktı sonra soyadını değiştirdi! Berdan Mardini genç eşinden boşanıyor mu?

BARIŞTILAR MI?

Yarışmada iki yakın arkadaş olan Adem ile Aycan'ın arasının açık olduğu biliniyor. Konuşmayan ikilinin neden dargın oldukları ise bilinmiyor.

6899201e832cc6235b4b5cfd.jpg

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Adem Kılıççı, takipçileriyle soru cevap yaptı. Survivor şampiyonu, bir takipçisinden gelen ''Ağabey Aycan'la adada tartışmıştınız, barıştınız mı? Cevap verirsen mutlu olurum.'' sorusuna, ''Şu an bir problem yok. Evet konuşuyoruz bakalım, buzları eritebilecek miyiz'' yanıtını verdi.

Nagihan Karadere ilk kez açıkladı! 'Survivor'dan çok para kazandım'

SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Kılıççı, bu cevabından saatler sonra dargın olduğu Aycan Yanaç ile bir araya geldiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı.

689920b5832cc6235b4b5d00.jpg

Adem, Aycan'la yan yana birlikte oldukları kareye ''Daha barışmadık sarı'' notunu düştü. Survivor şampiyonu, yeni fotoğrafı gülme emojisi ile yayımladı.

Geri