Dünya Yaşlılar Günü mesajları: Yaşlılarımız en büyük değerlerimizdir

Haberler

New member
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajları

Her yıl 1 Ekim’de kutlanan Dünya Yaşlılar Günü, yaşlı bireylerin topluma kattıkları değerleri hatırlatmak ve onlara duyulan saygıyı vurgulamak amacıyla çeşitli etkinlikler ve mesajlarla gündeme geliyor. Bu özel günde siyasilerden, kurum ve kuruluşlardan, vatandaşlardan anlamlı mesajlar gelirken; kuşaklar arası dayanışmanın, sevgi ve saygının önemine dikkat çekiliyor.

eS_FBA_er0Wdj53ADhMahg.jpg

Dünya Yaşlılar Günü, her yıl 1 Ekim'de kutlanan özel bir gündür. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 14 Aralık 1990'da oy birliği ile bu gün Dünya Yaşlılar Günü olarak kabul edilmiştir. Bu özel günde paylaşacağınız Dünya Yaşlılar Günü mesajları, hem ailenizdeki büyüklerin hem de toplumumuzun emektarlarının gönlünü ısıtır. İlk olarak 1 Ekim 1991'de kutlanmıştır. Dünya Yaşlılar Günü’nde mesajlar paylaşmak, sadece bir kutlama değil; aynı zamanda bir teşekkür ifadesidir.
n0HHlcqSrEiG1PwjmxdrQg.jpg

"Tecrübe ve birikimleriyle her biri başımızın tacı. Kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor; sağlıklı, huzurlu nice yaşlar diliyorum.""1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle; ömrünü ailesine ve ülkesine adamış, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren büyüklerimizin ellerinden saygı, sevgi ve minnetle öpüyorum. Onlar, geçmişimizin yaşayan hafızası, geleceğimizin en güçlü teminatıdır ve her daim önceliğimiz olmayı sürdüreceklerdir. Tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.""Tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, sevgisiyle bizlere güç veren tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü saygı ve sevgiyle kutluyorum."
3VRdV6AQLESriUYxHkpgwg.jpg

"Her genç insan şu evrensel gerçeği idrak etmelidir: Yanından telaşla geçip gittiği her yaşlı sima, aslında zamanın kendi suretidir. O, dünün enerjisiyle koşan, umutla dolu genci; bugününse sessizce dinlenmeyi bekleyen bilgesi ve kaçınılmaz olarak yarının da kendisidir. Onlara gösterdiğimiz itibar, ne salt bir nezaket kuralı ne de bir lütuftur. Bu, yaşam döngüsüne duyulan derin bir hürmet ve kendi geleceğimize bıraktığımız en değerli mirastır.""Tecrübeleri ile bize ışık tutan, geçmişin mirasını geleceğe taşıyan kıymetli büyüklerimizin #YaşlılarGünü'nü kutlar; sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim.""Yaşam tecrübeleriyle geleceğimize ışık olan rehberlerimiz onlar... Hak ettikleri saygıyı, sevgiyi, hürmeti ve şefkati göstermek bizim elimizde.Tüm büyüklerimizin #DünyaYaşlılarGünü'nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum. İyi ki varsınız."
kwg4hRMS-EyJto_rA8Ub6g.jpg

"Bir tebessüm, bir selam, bir hatırlama…Yaşlılarımızın kalbini ısıtmak için çok şey gerekmez.1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun.""Rabbim ellerini üstümüzden, gölgelerini başımızdan, dualarını ruhumuzdan, bereketlerini hayatımızdan eksik etmesin… Tüm yaşlılarımızın 1 Ekim yaşlılar gününü kutluyor, bir ömrün hikayesi nasırlı mübarek ellerinden öpüyorum.""Yüzlerindeki çizgiler, yılların değil; sevginin, sabrın ve yaşanmışlıkların izidir.Hayatın en güzel anıları onların yanında birikir.Bir bakışlarıyla içimizi ısıtan, bir sözüyle dünyamızı aydınlatan büyüklerimizi sevgiyle kucaklıyoruz.Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun.""Toplumun hafızası, geçmişin tecrübesi ve geleceğin rehberi olan büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm büyüklerimize sağlık, huzur ve sevgi dolu bir ömür diliyorum. "
YZfLPfci3EOYxGQ2xVcMHw.jpg

"Gölgelerinde güç bulduğumuz, hayat tecrübeleriyle bize her daim ışık olan kıymetli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum. İyi ki varsınız.""Varlıkları bereket, duaları güç olan; tecrübe ve birikimleriyle yolumuzu aydınlatan başımızın tacı kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor; sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.""1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun. Bugün; bilgeliğiyle, tecrübeleriyle ve sevgisiyle hayatımıza yön veren büyüklerimizi saygı ve sevgiyle hatırlıyoruz.""1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ... Hayat yolculuğunda tecrübeleriyle bizlere rehberlik eden yaşlılarımız, en büyük değerlerimizdir. Onları sevmek ve korumak geleceğe bırakacağımız en güzel mirastır."

Geri