Yasam
Moderator
Oyuncu Celil Nalçakan, dün gece trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü isim, yaşananları anlattı.
“Poyraz Karayel”, “Leydi Di”, “Kardeşlerim” gibi yapımlarla tanınan ve şimdilerde “Rüya Gibi” adlı diziyle ekranlara dönen Celil Nalçakan, hayranlarını korkuttu. Dün gece trafik kazası geçiren ünlü isim, yanlış bilgilerin yayılmaması için olayı bizzat anlattı.
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 47 yaşındaki ünlü oyuncu, hem yaşananları anlattı hem de kazadan görüntüleri yayınladı.
“İKLİM KOŞULLARI SEBEBİYLE KAZA GEÇİRDİK”
Celil Nalçakan, sözlerine “Herkese merhabalar. Birinci ağızdan duyun istedim. Çünkü böyle durumlarda yanlış bilgi hem sevdiklerimizi hem sevenlerimizi çok üzüyor. Evet, bir trafik kazası geçirdik. İklim koşulları sebebiyle karşıdan gelen kardeşimiz direksiyon hâkimiyetini kaybetti” diye başladı.
“BİZDE ÇİZİK BİLE YOK”
Ardından sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade eden Nalçakan, karşıdaki aracı kullanan kişinin ve asistanlığını da yapan erkek kardeşinin de iyi olduğunu söyledi.
Ünlü oyuncu, “Bizde çizik bile yok ama araçlar biraz sıkıntılı bir durumda. Yanlış bir haber canınızı sıkmasın diye benden duyun istedim. Her şey yolunda” ifadelerini kullandı.
6 SAAT SÜREN BİR OPERASYON GEÇİRDİ
Öte yandan Celil Nalçakan, aylar önce de 6 saat süren bir operasyon geçirdi. Ağzındaki bir sıkıntı nedeniyle ameliyat olan ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili “Şükür iyiyim. Bir ay boyunca bebek maması yiyince zayıflıyor insan” şeklinde açıklama yaptı.
“13 YILDA YAPAMADIĞIM ŞEYİ ZEKİ ALASYA 13 SANİYEDE YAPTI”
Celil Nalçakan, oyunculuğa nasıl başladığını seneler sonra katıldığı bir programda anlatmıştı. Zeki Alasya'nın hayatında büyük bir önemi olduğunu vurgulayan ünlü isim, ailesinden gizli TÜRVAK burs sınavına girdiğini ve kazandığını ifade etmişti.
“Babam öğrendiğinde beni okuldan almaya geldi” diyen Nalçakan, o anları "Tam merdivenlerden inerken Zeki Alasya ile karşılaştık. Babama ‘Feridun Bey sizin oğlunuz oyuncu. Siz izin verirseniz şimdi yapar. Siz de bunun tadını çıkarırsınız. Vermezseniz siz terk-i diyar ettiğinizde yapacak’ dedi. Babam anında ‘Peki’ dedi. Benim 13 yılda yapamadığım şeyi Zeki Baba 13 saniyede yaptı" sözleriyle anlatmıştı.