Adem Kılıççı Survivor'da hiç aşık oldu mu? 'Beni karalamak için iftira attı'

Magazin

Moderator
68579def582529acd0a40749.jpg

HABER MERKEZİ - Ocak ayında başlayan Survivor 2025, 13 Haziran tarihinde sona erdi. Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya'nın finale kaldığı yarışta şampiyon olan isim belli oldu. Kupayı kazanan Adem Kılıççı, bu yılın Survivor şampiyonu oldu.

Hürriyet'in Youtube kanalına konuk olan Adem Kılıççı flaş açıklamalarda bulundu. Survivor'a gitmeden 1 yıl önce nişan attığını belirten Kılıççı, " Özel hayatımdaki bazı durumlar beni yıkıma uğrattı. Adaya gitmeden önce nişan attım, 1 yıl öncesinde." dedi.

68579d5b582529acd0a40746.jpg

KİMLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI?

Yağmur Banda ile görüşmeyen şampiyon isim, "Survivor'da beni en çok hayal kırıklığına uğratan isimler, Yağmur hayal kırıklığına uğrattı Aycan son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikmet zaman zaman uğratıyordu." ifadelerini kullandı.

ALMEDA İFTİRA ATTI

Kılıççı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Survivor'da tahammül edemediğim kişi çoktu. Her birimizin ayrı özellikleri var. Almeda bir müddet beni rahatsız etmişti. Beni karalamak için iftira atmıştı. 2-3 ay Almeda ile hiç konuşmadım. Efecan ile bir ara dertlerini dinlerdim, onun da gerçekten sinsi ve hain bir adam olduğunu ve beni sevmediğini anladıktan sonra ufak bir kendime geldim.

SURVIVOR MEMNU

Bu seneki Survivor çok zordu. Bu yıl kadro çok değişkendi, bir gün aileden bahsedenler yarın değer yargılarını unutanlar... Ben şey diyordum Survivor Memnu.

KİMSEYE AŞIK OLMADIM

Survivor'da kimseye aşık olmadım. Bu yıl adım birçok kişiyle çıktı, bir şeyleri yakıştırıyor olabilirler.

Geri